Creative Make Up
Kungsgatan 41, Uppsala

Tel: 018 - 10 50 13

Skicka E-mail
Hemsida
Karta
Creative Make Up

Vi som driver Creative make up är självklart utbildade make up artister och har flera års erfarenhet av olika typer av sminkjobb. Vi är i grunden utbildade på olika skolor, vilket gör att vi kan erbjuda en kunskapsbredd som slår det mesta!

Vi tillhör den nya generationens makeupartister och håller oss ständigt uppdaterade med vad som händer i branschen. Vi kombinerar kunskap, erfarenhet och klassiska make up-tjänster med kreativitet, flexibilitet och nya idéer.

Vår vision är att det ska bli lika vanligt att gå och bli professionellt sminkad som det är att gå till frisören och bli klippt. Det måste inte vara Oscarsgala för att man ska kosta på sig en snygg make up. Med en centralt belägen lokal, låga priser och stans garanterat största utbud av make up-tjänster håller vi på att förverkliga vår dröm!

De flesta sminkbutiker idag lägger allt krut på försäljningen och har sminkningar mest som en sak vid sidan av. Vi på Creative make up är make up artister, inte butiksbiträden, vilket självklart gör oss till ett bättre alternativ när man vill bli sminkad.

Vi tycker att det råder brist på lättillgängliga make up artister idag. Det finns många frilansare, men de är oftast svåra att hitta, och sminkbutikerna som är lättare att hitta, saknar ofta det brinnande intresse och kunskap som en frilansare besitter.

Med vårt unika koncept och vår oslagbara rörlighet kan du få proffsiga make up artister när och var du helst önskar. Vi utför sminkningar både på salongen och ute %u201Dpå fältet%u201D och då det ofta är större efterfrågan på vissa make up-tjänster på kvällar och helger erbjuder vi även tidsbokning utöver butikens öppettider. Så hos oss kan du bli sminkad mitt i natten om du skulle vilja det!

Vi vill öppna upp portarna för en helt ny typ av make up-företag. Frilansare i butik. En kombinerad studio och butik, som erbjuder make up för alla, vid alla tillfällen.

Kuponger i Klubbkortet 1 Mars 2014- 31 Agusti 2014:
1000:- rabatt Permanent Make-Up.
25% rabatt Valfri vara.
50 % rabatt Make Up rådgivning.
50 % rabatt Plock och färgning.

Klubbkortet säljs av föreningar/skolklasser för 180 kr varav 90 kr går direkt till föreningen, laget eller skolklassen.