Klubbkortet

KONTAKTA OSS

Om oss

Varumärket Klubbkortet ägs av Bianconeri AB som har sitt säte i Uppsala. Klubbkortet startades 2006 då vi kände att Uppsala behövde ett komplett rabatthäfte. Under åren har Klubbkortet växt och idag arbetar vi med över 220 företag runt om Uppland. 

Vi på Klubbkortet besöker alla företag som vill vara med i Klubbkortet och gör därefter en grundlig kontroll och värdering av företaget. Därefter skriver vi alltid ett skriftligt avtal med det företaget som vill vara med i Klubbkortet. Alla i företaget är engagerade i Uppsalas föreningsliv

Affärsidé

Klubbkortets affärsidé är att skapa ett bra och lättsålt rabatthäfte som föreningar och skolklasser kan tjäna pengar på. Vi har alltid 100% returrätt dvs inget risktagande för föreningen eller skolklassen som säljer häftet.

När du som konsument köper klubbkortet ska du snabbt kunna tjäna tillbaka de pengar du betalat för häftet. Klubbkortet är indelat i kategorier och det finns något för alla. Du får även möjligheten att prova nya och spännande företag till ett rabatterat pris.

Kontakt

Samira Azarkerdar

VD, Ekonomi, Marknadsfrågor samt Sponsring.
Till henne vänder du dig om du vill inleda ett samarbete.
Har förslag till marknadsaktiviteter eller frågor kring Klubbkortet.

0